Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Απορια το χω.

Γιατι μωρε?

1) Γιατι οταν δεν εχεις δεκαρα τσακιστη πανω σου και πας στα μαγαζια θες να τα σηκωσεις ολα, με τις πωλητριες μαζι κι οταν το πορτοφολι σου εχει παρει το σχημα του ευρω δεν θες να παρεις τιποτα και σερνεσαι απλως βαριεστημενα στους διαδρομους?

2) Γιατι οταν εχεις μια λιγουρα για γλυκο και πας στο περιπτερο παιρνεις την μεγαλυτερη μαλακια που κυκλοφορει σε σοκολατα, με καραμελα, γεμιση σοκολατας, μπισκοτα, φρουτα κανονικα και φρουτα αποξηραμενα και μετα θες να την κανεις εμετο?

3) Γιατι οταν δεν εχεις ορεξη να μιλησεις ουτε στον ιδιο σου τον εαυτο, σου σκανε ολα τα μηνύματα απο φιλους και γνωστους και τα τηλεφωνα στη δουλεια χτυπανε πιο συχνα κι απο καμπανα στον Εσπερινο?

4) Γιατι οταν γυρνας σπιτι αργα και θελεις να κανεις ησυχια για να μην ξυπνησεις οσους κοιμουνται, σου πεφτουν ολα απο τα χερια, κοπανας σε σκρινια, σε ροτοντες και κομοτες και καταφερνεις να ξυπνησεις ακομα και τον γειτονα?

5) Γιατι οταν πας σινεμα, καθεσαι παντα διπλα στην πιο αντιπαθητικη υπαρξη της αιθουσας που μιλαει ολη την ωρα και λεει βλακειες, ενω παραλληλα μασαει το καλαμποκι σαν βουλιμικη κοτα?

6) Γιατι οταν θες να κανεις τσισα σου και κοντευει να σκασει η φουσκα σου, απ τη στιγμη που καθεσαι στην τουαλετα σου παιρνει και ενα δεκαλεπτο να ξελαφρωσεις?

7) Γιατι οταν βιαζεσαι με το αμαξι να φτασεις καπου, συναντας ολους τους παραπληγικους οδηγους μπροστα σου που ειναι σαν να χουν πεθανει με το ποδι στο φρενο?

8) Γιατι σε καθε δουλεια εχεις τουλαχιστον εναν που θες να τον κρεμασεις απο το πιο ψηλο σημειο,υστερα να συρεις το κουφαρι του μιλια με το αμαξι σου και μετα να του βαλεις και φωτια?

9) Γιατι εχεις γνωρισει τουλαχιστον 3 μυθομανεις στη ζωη σου που σου λενε τη μια μαλακια μετα την αλλη και αντι να γελασεις με την τραγικοτητα τους, θες τους κοψεις τις φωνητικες χορδες?

10) Γιατι ολοι οι σιχαμενοι οδηγοι αποφασιζουν να γυαλισουν τα ρουθουνια τους στα κοκκινα φαναρια? Υπαρχει καποιος νομος της φυσικης που σε κανει αορατο στο αμαξι και δη οταν ειναι σταματημενο?

11) Γιατι παντα ολες οι προτασεις για δουλεια σκανε μαζι, οταν εχεις ηδη δουλεια? Το ιδιο και οι γκομενοι/νες?

12) Γιατι οταν ξεκινας να φας μια παρανυχιδα η ενα πετσακι που σκιζει και αλουμινια καταληγεις να φας ολο το δαχτυλο με το νυχι μαζι?

13) Γιατι οταν κολλησει καπου το βλεμμα σου και "χαζεψεις" κοινως, θελεις να πιασεις στις γρηγορες οποιον τολμησει και σε ξεκολλησει απο την νιρβανα που βρεθηκες για καποια λεπτα?

14) Γιατι οταν ετοιμαζεσαι να βγεις ραντεβου και θες να εισαι μια κουκλα μια μπαμπολα παντα καταληγεις να βαφτεις σαν την γκουερνικα?

15) Γιατι ολοι ρωτανε τα σκυλια και τα μωρα "που εισαι συ" και "που εισαι συ" ενω βρισκονται ακριβως μπροστα τους?

16) Γιατι ολοι οι ηλιθιοι κανουν forward τα chain mails τυπου αν δεν το στειλεις σε 100 ατομα θα πεθανει ο μπατζανακης σου σε 2.5 ωρες ενω ξερουν οτι αποτελει την μεγαλυτερη παπατζα που μπορει να ξεβρασει το ανθρωπινο "μυαλο"?

17) Γιατι καθε φορα που απευχομαστε κατι λεμε "χτυπα ξυλο" και χτυπαμε τσιγκο, ατσαλι, φαιμπεργκας, το κεφαλι μας εκτος απο ξυλο?

18) Γιατι με το που παρεις το καινουργιο κινητο στα χερια σου, τα χερια σου γινονται πιο ασταθη και απο πασχοντα παρκινσον 10 επιπεδου και μεσα στην πρωτη βδομαδα το χεις ηδη σουταρει 11 φορες?

19) Γιατι οι "μερακληδες" ρουφανε τον καφε και τη σουπα κανοντας αυτον τον αηδιαστικο ηχο της αναρροφησης? Το κανει αραγε πιο απολαυστικο η το κρυωνουν στο στομα τους? WTF?

20) Γιατι βλεπεις thriller ενω δεν αντεχεις να το δεις? Ολη την ωρα εχεις τα χερια σου η την κουβερτα μπροστα σου και σπας τα νευρα των διπλανων σου ρωτωντας τι εγινε τωρα? Την σκοτωσε? Του πεταξε τα σπληνάντερα εξω?

Γιατι ε? ΓΙΑΤΙ?

8 σχόλια:

  1. γιατι οταν σου πεφτει η φετα με το ψωμι η βουτυρωμενη πεφτει παντα απο την πλευρα που εχει το βουτυρο? γιατι οταν εχεις κολλησει η λωριδα που εισαι με το αμαξι και αλλαξεις , κολλαει η λωριδα που πηγες?
    Νόμος του Μέρφυ χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι εισαι καντεμαρος γι αυτο! (οχι εσυ συγκεκριμενα, ο οποιοσδηποτε :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί..αν τα είχες όλα αυτά η ζωή σου θα ήταν ..βαρετή γλυκιά μου και δεν θα τα έγραφες όλα αυτά..Ξέρεις τι μου αρέσει στη ζωή; η πρόκληση της να αγωνίζομαι για όλα αυτά που της βρήσκω άσχημα..Με κρατά σε εγρήγορση , στη ..τσίτα, και μου βάζει αλατοπίπερο στο άνοστο στήθος κότας!Καλή Πρωτομαγιά, φιλάκια Αχτιδένια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eλιακι εκανα αναρτηση για το Μεμακι με αναδημοσιευση της δικης σου. Δεν σε πειραζει?
    φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @αχτιδα συμφωνω!! Καλο μηνα!!! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @αλικη καθολου! Γιατι να με πειραζει??? πολλα φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mia koukla mia mpampola leei http://www.youtube.com/watch?v=p7ccXcvmZ7c :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή